Ero varmistui – Simon Cowell ja Cheryl Cole jättävät realityohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin realitytuomari Simon Cowell on ollut mukana useissa realityohjelmissa, kuten American Idol, Britain’s Got Talent ja X Factor. Niistä viimeksi mainittu on hänen omaa tuotantoaan. Nyt Cowell on kuitenkin vahvistanut huhut siitä, että hän jättää ohjelmansa brittiversion.

Simonin tavoin ohjelman jättää myös Cheryl Cole, News of the World uutisoi. Asiasta ilmoitettiin ITV-kanavan johdolle perjantaina, mutta ainakaan suurena yllätyksenä se ei tullut. Simon Cowell on nimittäin jo parin vuoden ajan yrittänyt toden teolla saada ohjelmaansa läpi Yhdysvaltojen markkinoille, ja nyt se on lähempänä kuin koskaan.

Ohjelmaan on haettu tuomareita jo parin kuukauden ajan, mutta tuomariston koostumusta ei ole vielä lyöty lukkoon. Tuoreimpien tietojen valossa näyttää siltä, että Cheryl Cole on sittenkin mukana jenkkiversiossa.