Näin Idols-Eve Pennanen esittää Chisun hitin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-kilpailun koelauluja on viime viikkoina nähty televisioruuduissa, ja yksi kilpailussa jatkoon päässeistä suosikkilaulajista on 24-vuotias Idols-Eva, eli Eva Pennanen.

Pirteän neitokaisen lauluesityksiä voi ihastella television lisäksi jonkin verran myös verkosta. Viime viikolla julkaistussa esityksessä Eva esittää oman tulkintansa Chisun suosikkikappaleesta Sama nainenKatso video tästä tai artikkelin yltä.

Staran Chaos Tube -blogitiimi haastatteli Evaa koelaulujen jälkeen, ja haastattelussa hän kertoi muiden muassa pitävänsä Idolsia yhtenä mahdollisuutena muiden joukossa, ja vaiheena matkassa, joka ei tule koskaan loppumaan. Koelauluissa katsojat hurmannut tuleva tähti paljasti keikkailleensa tähän mennessä jo myös ulkomailla.

– Olen esiintynyt Suomessa, Malesiassa ja Singaporessa. En ole ollut bändissä, mutta olen esiintynyt muutamissa kokoonpanoissa, Eva lisäsi.