Johanna Tukiainen kohukeikastaan: ”Minulle sanottiin että topless on ok”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on ollut muutaman päivän ajan otsikoissa kohua aiheuttaneen Helsingin esiintymisensä merkeissä. Ravintolakeikallaan hän esiintyi rinnat paljaana. Tukiainen kertoo tapahtumista oman näkemyksensä blogissaan.

– Räätälöin shown aina tilaajan ja paikan mukaan ja minulle sanottiin backstagella, että topless-show on ok. Minulle myös sanottiin, että keikka oli niin loistava, että SK-ketjut olisivat kiinnostuneita ostamaan keikkakiertueen ympäri Suomea. Tätä asiaa ei sanonut joku tuntematon henkilö yleisöstä, vaan Onnelan työntekijöihin kuuluva ihminen, olin käsittänyt että hän on ravintolapäällikkö, Johanna Tukiainen kertoo blogissaan.

Tuksun keikat ovat usein aiheuttaneet kohua, ja Tukiainen ihmetteleekin kuinka yläosattomissa esiintyminen voi vielä nykyisin puhuttaa näin paljon.

– Jos jonkun mielestä topless on hirveä kohu asia, niin taidetaan kuitenkin olla vielä aika käpymaa, Tukiainen ihmettelee.