Seiska: Johanna Tukiaisen mies sai selkäsaunan polttareissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan kohublondi Johanna Tukiainen on hehkuttanut jo muutaman kuukauden ajan rakkauttaa Lapista löytämäänsä mieheen, ja huomenna pariskunnan on määrä avioitua Saariselällä järjestettävissä talvihäissä.

Nyt Johanna Tukiainen ja hänen mahdollisesti tuleva aviomiehensä Arto Länsman ovat viettäneet railakkaat polttarit Helsingissä. Arto kertoi Seiska-lehdelle ystäviensä vieneen hänet yleiseen saunaan Helsingin Kalliossa. Johanna puolestaan paljasti, että Arton polttareissa tämä sai 250-kiloiselta saunottajalta pesun lisäksi myös kunnon kuritusta.

Pariskunta on ollut viime aikoina kovasti esillä mediassa, ja taannoinen Maria!-ohjelman vierailu sai monet epäilemään heidän avioliittosuunnitelmiaan. Vielä nyt näyttää kuitenkin siltä, että häät vietetään huomenna lauantaina, vaikka vielä ehtii tapahtua paljon.