Hollywoodin surkeimmat miestähdet listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viihdemaailman tärkeimmistä tapahtumista, Oscar-gaala, lähestyy kovaa vauhtia. Samalla verkossa on listattu viisikymmentä kaikkien aikojen surkeinta miesnäyttelijää. Complex-julkaisun järjestämässä äänestyksessä ykköseksi nousi monen hittielokuvan tähti.

Surkeimmaksi miesnäyttelijäksi valittiin nimittäin Keanu Reeves. Toiselle sijalle rankattiin Hayden Christensen ja kolmanneksi sijoittui William Shatner. Viiden surkeimman tähden joukkoon mahtuivat heidän lisäkseen Orlando Bloom ja Brendan Frasier. Kymmenen listalla olivat myös Hugh Grant, Paul Walker, David Arquette, David Caruso ja Matthew Lillard.

Vaasan Rantarockissa aikoinaan rocktähtenä esiintynyt Keanu Reeves muistetaan muiden muassa Matrix-elokuvien päätähtenä. Parhaillaan Reeves suunnittelee kahden uuden Matrix 3D -elokuvan tekemistä, ja People-lehden mukaan suunnitelmat ovat jo täydessä käynnissä. Kuvakäsikirjoitusten huhutaan nimittäin olevan jo valmiina.

45-vuotias Keanu Reeves ja 34-vuotias Charlize Theron nähtiin taannoin romanttisella illallisella Beverly Hillsissä sijaitsevassa ravintolassa. Silminnäkijöiden mukaan pitkään ruokailleen ja punaviinejä maistelleen parin välillä oli selvää kemiaa ja lopulta he saivat todistaa myös kollegojen suudelmaa.