Carrie Underwoodin musiikki soittokieltoon – uskomaton syy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Carrie Underwood avioitui taannoin miehensä, jääkiekkoilija Mike Fisherin kanssa. 27-vuotias Underwood ja 30-vuotias Fisher avioituivat Georgian Greensborossa sijaitsevassa Reynolds Plantation -lomakohteessa.

Nyt avioliitto on tuonut mukanaan erikoisen seurauksen, kun Fisher vaihtoi joukkuetta Ottawasta Senatorsista Nashville Predatorsiin. Kanadalaisen KISS 105.3 -radioaseman henkilökunta otti nimittäin tähtipelaajan siirron raskaasti, ja radiokanava teki yllättävän päätöksen. Radio pani nimittäin Carrie Underwoodin musiikin soittokieltoon miehensä joukkuevalinnan takia, ja outo kostoisku on nyt aiheuttanut kovasti ihmetystä.

Radiokanavan johto totesi Fisherin pettäneen yhteisönsä ja he syyttävät joukkuevalinnasta Underwoodia. Laulaja itse on luonnollisesti suivaantunut ratkaisusta. Hän kommentoi tilannetta Vancouver Sunnewspaper -lehdelle ja kertoi olevansa äärimmäisen pettynyt ratkaisuun. Hän luuli ensin soittokiellon olevan vain vitsi, mutta se olikin totta.

American Idol -kilpailun neljännen tuotantokauden taannoin voittanut 27-vuotias poppari Carrie Underwood on myynyt urallaan noin 13 miljoonaa levyä ja voittanut muiden muassa Grammy-palkinnon. Hänen debyyttilevynsä Some Hearts on edelleen Yhdysvaltojen nopeimmin myynyt naisen esikoislevy, ja albumilta lohkaistiin Yhdysvalloissa aikanaan kolme listaykköstä. Taannoin Carrie rankattiin myös maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi lätkäkissaksi seurustellessaan jääkiekkotähti Mike Fisherin kanssa.