Salakuva Johanna Tukiaisesta hääpuvussaan vuoti nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Johanna Tukiaisen hääpuku on paljastunut ennen aikojaan, kun salakuva hääpuvusta on julkaistu verkossa. Kuva hääpuvusta julkaistiin kotimaisessa VanityBackstage-blogissa, mutta kuva on sittemmin jo poistettu.

Julkisuuteen vuotaneen kuvan perusteella Tukiainen aikoo astella alttarille muhkeassa hääpuvussa, jossa on ilmeisesti Julia-siskon toivomuksesta mukana hieman lisäkoristelua. Julia ei itse pääse osallistumaan häihin, koska lääkäri kielsi häneltä juhlat joissa tarjoillaan alkoholia. Perinteen mukaan sulhanen ei saa nähdä morsianta hääpuvussa ennen vihkimistä, joten nyt toivotaan ettei Arto eksy kyseiseen blogiin.

Kohublondi Johanna Tukiainen on marssimassa huomenna alttarille Saariselällä kovasti jo etukäteen kohutuissa julkkishäissä. Tilaisuus on ollut jo viikkokausia otsikoissa monistakin syistä, mutta ainakin epäilyt hääsuunnitelmien todenperäisyydestä alkavat olla ohi, kun hääväki laskee jo tunteja vihkimiseen.