Christina Aguilera harrasti seksiä perhetapaamisessa vanhempiensa vessassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on ollut viime kuukausina ammatillisesti hieman alavireessä, kun hänen tuorein Bionic-albuminsa ei lunastanut odotuksia. Taannoisessa Grammy-gaalassa hän sen sijaan kompuroi lavalla. Poptähti on kertonut julkisuudessa pitävänsä seksistä, ja tuoreimpien tietojen hän on harrastaa sitä ahkerasti.

Us Weekly -lehti kertoo Christinan olleen niin innokas harrastamaan seksiä, että hän ja poikaystävä Matthew Rutler tekivät sitä jopa vieraillessaan päivällisellä Christinan vanhempien luona. Lehden mukaan lähipiiri paljasti parin suunnanneen kylpyhuoneeseen puuhastelemaan kesken perhetapaamisen. Samalla ystävät kuitenkin kertoivat myös Aguileran vakavista päihdeongelmista ja veikkasivat hänen olevan vieroituksessa parin kuukauden sisällä.

Äskettäin Christina Aguilera oli otsikoissa mokattuaan nolosti 110 miljoonan televisiokatsojan edessä Super Bown -ottelun yhteydessä. Hän oli nimittäin saanut kunnian esittää maailman suurimmassa urheilutilaisuudessa Yhdysvaltojen kansallislaulun, mutta onnistui laulamaan sen väärin. Ilmeisesti neitokainen oli tarkistanut sanat Wikipediasta, sillä siellä lyriikat olivat tapahtumahetkellä samalla tavalla väärin.