Idols: Suosikkilaulaja iskee hanskat tiskiin ja palaa kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Idols-ohjelma tarjoaa tänään jännitystä kotikatsomoissa, kun televisioruuduissa nähdään kilpailun karsintojen tuoreimmat käänteet. Ilta-Sanomien mukaan illan ohjelmassa nähdään lisäksi myös kuinka yksi suosituista laulajalupauksista iskee hanskat tiskiin ja palaa kotiin.

PÄIVITYS klo 20.28: Kisan lopettanut henkilö ja lopettamisen syyt selviävät tästä.

Edellisessä jaksossa laulajat aloittivat Teatteriviikonlopun uurastuksensa, joka jatkui vielä toiselle päivälle. Yön aikana kilpailijat joutuvat kovan paikan eteen, sillä heidän pitää harjoitella uusi laulu yöunien kustannuksella.

Edellisessä jaksossa useampikin kilpailija mokasi nolosti, ja heidän paikkansa on nyt enemmän kuin vaakalaudalla. Tuomari Nina totesikin, että kyseessä taisi olla koko ohjelman historian noloimmat virheet. Myös verkkokeskustelujen perusteella näyttää siltä, että laulujensa sanat unohtaneiden matka on todennäköisesti tiensä päässä.