Sauli Koskisen supertähti-poikaystävä juhli Miley Cyrusin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta alunperin tunnetuksi tullut Sauli Koskinen on tällä hetkellä seuratuin suomalainen viihdetähti maailmalla. Hänet nähtiin viime viikolla lukuisten viihdelehtien kuvissa lomaillessaan supertähti-poikaystävänsä Adam Lambertin kanssa Bora Boralla.

Eilen Sauli Koskinen oli kuitenkin taas Suomessa ja juhlimassa Emma-gaalassa monien muiden kotimaisten julkkistähtien tavoin. Viikonloppuna Adam Lambert puolestaan juhli toisella puolella Atlantia sikäläisten viihdetaivaan tähtien kanssa. Hän hehkutti Twitter-blogissaan tavanneensa muiden muassa Juliette Lewisin. Lisäksi Adam juhli 18-vuotiaan teinitähti Miley Cyrusin kanssa ja kehui nuorta laulajaa hauskaksi juhlaseuraksi.

Adam Lambert Miley Cyrus