Järkyttävä käänne: Idols-Lassi keskeytti kisan – tässä syy!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailun suursuosikki Idols-Lassi Valtonen selviytyi tämänpäiväisessä jaksossa upeasti semifinaaliin. Katsojat kuitenkin järkyttyivät, kun Lassi kieltäytyi jatkopaikasta ja keskeytti kisan omasta halustaan. Päätös tuli yllätyksenä monille, sillä Lassi ehti saada suuren suosion katsojien keskuudessa.

Tänään televisiossa nähtiin Idols-kilpailun Teatteriviikonlopun satoa, ja samalla selvisi ketkä laulajalupaukset pääsivät kisassa semifinaaliin saakka. Jakson loppuessa Lassi ilmoitti kuitenkin jättävänsä kisan kesken.

Syyksi hän kertoi sen, että ei halua olla sooloartisti vaan keskittyä bändiinsä. Päätös tuli järkytyksenä myös tuomaristolle, joka oli pitänyt Lassia yhtenä ennakkosuosikeista. Lue lisää keskeyttämisen syistä tästä. Tästä edespäin kilpailussa nähdään nauhoitusten sijaan suoria lähetyksiä. Ensimmäinen suora Idols-lähetys nähdään ensi sunnuntaina.