Martinan ja Eskon avioero-julkisuustempussa alkoi vaihe kolme

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkispari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen ilmoitti taannoin avioerosta. Ero sattui kuitenkin – jo toistamiseen – varsin osuvasti juuri sellaiseen hetkeen, kun pari tarvitsi kipeästi palstatilaa sekä Martinan musiikkiuran että pariskunnan pian alkavan realitysarjan takia.

Stara on seurannut ”avioeroa” alusta saakka valmiiksi käsikirjoitettuna julkisuustemppuna, jossa sovelletaan amerikkalaisten realitytähtien vastaavia mediasuunnitelmia. Tähän saakka kaikki on mennyt kuten Stara aikoinaan ennusti. Vaiheet yksi ja kaksi menivät käsikirjoituksen mukaan, ja viime päivän tapahtumien perusteella nyt on käynnistynyt vaihe kolme, jossa pari alkaa jälleen sovitella riitojaan.

Martina Aitolehti kertoi nimittäin eilen Radio Aallon Kovan päivän päivä -ohjelmassa yhteenpaluun olevan mahdollinen. Martina lisäsi toivovansa että hän ja Esko saavat asiat selvitettyä tyttärensä vuoksi.

Amerikkalaiskaavan mukaan seuraavaksi on vuorossa jonkin viikko- tai aikakauslehden maksama matka etelään, jossa pari julistaa jälleen rakkauttaan. Sen jälkeen pari päättää kokeilla vielä kerran yhdessä asumista lapsensa takia, joskin vielä ilman seurustelua. Viimeisessä vaiheessa julkkispari palaa entistä rakastuneempana takaisin yhteen ja pian sen jälkeen realityohjelman uusi tuotantokausi saakin jo ensi-iltansa televisiossa valtavan ilmaisen mainoskampanjan tukemana.