Ke$ha jakaa yleisölle omia kondomejaan

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Amerikkalainen poptähti Ke$ha eli Kesha Sebert ponnahti kaksi vuotta sitten julkisuuteen Tik Tok -hitillään. Räväköistä mielipiteistään ja asuistaan tunnettu Ke$ha paljasti taannoin tietäneensä jo lapsena kaiken seksistä.

Tähti kertoi saaneensa äidiltään kunnon seksitietoa jo ollessaan 7-vuotias. Ke$ha on aikaisemmin kertonut käsittelevänsä seksiä paljon myös omissa kappaleissaan ja esityksissään. Nyt Ke$ha haluaa toimia seksivalistajana faneilleen, sillä tähti aikoo jakaa keikoillaan kondomeja.

Poppari on painattanut oman kuvansa 10.000 kondomin kääreeseen. Ke$han kuvalla varustettuja kondomeja jaetaan popparin tulevilla keikoilla, TMZ-julkaisu kertoo. Viime kesänä Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan. Tähti joutui noloon tilanteeseen, sillä hänen riettaasta seksisessiostaan levisi kuvia julkisuuteen ja lehtiin. Eräässä kuvassa poptähti makaa seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan.