Charlie Sheen sai lopullisesti potkut – Miehen puolikkaat -sarja vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Charlie Sheen on tänään saanut virallisesti potkut Miehen puolikkaat -televisiosarjasta. Warner Bros. -yhtiö ilmoitti illalla Suomen aikaa, että pitkän harkinnan jälkeen he ovat päättäneet välittömästi irtisanoa Charlie Sheenin sopimuksen televisiosarjassa.

Aiemmin Miehen puolikkaat -sarjan kuluva tuotantokausi päätettiin lopettaa kesken Sheenin huumesekoilujen takia. Nyt on siis varmistunut, että häntä ei enää televisiosarjassa nähdä. Warner Bros. ilmoitti tänään, että se ei ole vielä tehnyt päätöstä sarjan tulevaisuudesta. Sheen on parhaillaan uransa aallonpohjalla, eikä pinnalle pääsystä ole ainakaan vielä kovinkaan suuria odotuksia. Huumesekoilut ja sekavat lausunnot ovat vieneet hänet ojasta allikkoon.

Viime viikolla Charlie Sheen menetti lastensa huoltajuuden. Entinen vaimo Brooke Mueller teki tähdestä ensin oikeudessa lähestymiskieltovaatimuksen ja pian sen jälkeen viranomaiset hakivat lapset, Bobin ja Maxin, Sheenin kotoa. Oikeuden päätöksellä isä ei saa mennä 30 metriä lähemmäksi lapsiaan. Brooke Mueller väittää ex-miehensä uhanneen leikata hänen päänsä irti ja postittaa sen tämän äidille.