Erikoinen pakkomielle: Miehellä 82 tatuointia Julia Robertsista – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Julia Roberts oli jokunen vuosi sitten pitkään Hollywoodin eniten ansaitseva naistähti. Sittemmin tilanne on jo muuttunut pariinkin kertaan, mutta Robertsilla on edelleen vankka ja uskollinen fanikuntansa. Yksi faneista on niin sanottu superfani, joka on omistautunut ehkä hieman liikaakin idolilleen.

Kyseessä on 56-vuotias Miljenko Parserisas Bukovic, joka ihastui aikanaan sekä Robertsiin että hänen tähdittämäänsä Erin Brockovich -elokuvaan niin paljon, että on sittemmin sijoittanut valtavan summan rahaa aiheeseen liittyviin tatuointeihin. The Sun -lehden mukaan Bukovicilla on jo yhteensä 82 Julia Roberts -tatuointia ympäri kehoaan.

Mies kertoi asiasta uutisoineelle The Sun -lehdelle, että hän inspiroitui elokuvan kohtauksista niin paljon, että päätti hankkia tatuoinnit. Lisää on vielä tulossa, sillä hänen rinnassaan ja käsissään on edelleen tilaa näyttelijäkaunottaren kasvoille. Katso miehen kuvat tästä.