Sauna-Timo kuolleen venäläissaunojan tempusta: ”Kyllä se nyt vähän v**uttaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä saunomisen MM-kilpailuissa nähtiin traaginen tapahtumasarja, kun kaksi kilpailijaa saunoi liian pitkään. Suomalainen Timo Kaukonen loukkaantui vakavasti ja hänen venäläinen kanssakilpailijansa Vladimir Ladyzhensky menehtyi saamiinsa palovammoihin. Äskettäin selvisi, että venäläinen käytti kiellettyjä keinoja.

Ladyzhensky käytti kisoissa kiellettyjä puuduteaineita sekä kovia kipulääkkeitä, ja siten hän itse edesauttoi kuolemaan johtanutta tilannetta. Kaukonen sai itse puhtaat paperit, ja hän on parhaillaan toipumassa loukkaantumisestaan.

Sauna-Timosta on tullut tapauksen myötä julkkis, joka on vieraillut jo monissa radio- ja televisio-ohjelmissa. Tänään hän kertoi tunnelmistaan Radio Aallon Kovan päivän ilta -ohjelman haastattelussa. Hän kommentoi myös eilen julkisuuteen tulleita tietoja kilpakumppanin kohtalokkaasta huijauksesta.

– Kyllä se nyt vähän v**uttaa. Menihän siinä oma elämäkin päin helvettiä pitkäksi aikaa ja henki meinas lähtee. Ei noissa kisoissa pitäisi pelleillä tollasten aineiden kanssa. Siitä ei hyvä heilu, Timo Kaukonen kommentoi Radio Aallossa.