Mariska uudesta realitysarjastaan: ”Ihmiset näkee kapellimestari-sohlaamisia”

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen naisartisti Mariska vaihtoi taannoin musiikkityyliään merkittävästi, kun alunperin hiphop-tähtenä tunnetuksi tullut artisti siirtyi pitkän tauon jälkeen iskelmän pariin. Hänet nähtiin viime kesänä myös Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

Runsaasti musiikkia muillekin tähdille kirjoittanut Mariska nähdään lähiaikoina uudessa Maestro-realityohjelmassa, jossa julkkiksista yritetään leipoa kapellimestareita. Mariska kommentoi tulevaa pestiään Emma-gaalassa Staran Chaos Tube -tiimin haastattelussa.

– Keväällä on tulossa ihan normisettiä, keikkaa ja tommoista. Ja sitten huhtikuussa alkaa pyöriä TV1:llä toi Maestro-ohjelma, niin sitten ihmiset näkee vähän kapellimestari-sohlaamisia. Muuten tämmöistä keikkaa ja biisin kirjoitusta, Mariska kertoi kevään kuulumisiaan Chaos Tube -haastattelussa.

Kesäkuussa 2010 Mariska julkistettiin Tangomarkkinoiden järjestämän Tangon sanoitus- ja sävellyskilpailun voittajaksi tangokappaleellaan Sua kaipaan. Mariska & Pahat sudet-albumista julkaistiin uusintapainos 6. lokakuuta, jossa myös voittotango oli mukana. Vime kesänä Stara tiedusteli Mariskalta haastattelussa hänen parhaita keikkakokemuksiaan. Vastaus tuli empimättä.

– Mä näin tissit Kouvolassa. Mun keikalla Kouvolassa näytettiin tissit. Mä olin hämmentynyt, mutta oli ne ihanat. Mutta niin se oli semmoinen mikä ensin tulee mieleen, Mariska kertoi Staralle.