Idols-ennakkosuosikki: ”Jes, sain potkua takapuoleen”

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Idols-ohjelmassa koettiin äskettäin yllätyskäänne, kun ylivoimainen ennakkosuosikki Lassi Valtonen keskeytti kisan omasta tahdostaan. Nyt hänen tilalleen uudeksi ennakkosuosikiksi on nimetty vedonlyöntitoimistojen taholta Stina Girs.

Staran Chaos Tube -tiimi tapasi Stinan Idols-kuvauksissa heti naisten ensimmäisen semifinaalin jälkeen, kun jatkopaikka oli juuri varmistunut. Nuoren laulajalupauksen tunnelmat olivat syystäkin varsin korkealla.

– Tuntuu ihan huikealta! Samaan aikaan kuitenkin jotenkin niin aaargh kun Laura lähtee. Ihan kauheesta. On se kuitenkin niin mieletön yhteishenki, että ei haluais että kukaan tippuu tästä, Stina Girs kertoi Chaos Tube -haastattelussa.

– Levytyssessiot meni oikein mukavasti. Siellä oli hauskaa ja taas yhtä kokemusta rikkaampana. Se oli oikein mukavaa siellä.

Tuomariston kommentit olivat Stinalle erittäin positiivisia.

– Mä en kuullut kunnolla niitä kommentteja, kun mulla oli korvanappi jotenkin että mä kuulin vaan vähän. Mutta kyllä se Jonen jäi mieleen positiivisena se mitä mä kuulin, että mä oon niin kuin todella valmis. Se oli silleen niinku et jes, sain potkua vähän takapuoleen.