Emma Watson poseerasi mallikuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvissa naispääosaa kymmenen vuoden ajan näytellyt Emma Watson nousi menestyselokuvien myötä maailman eniten tienaavaksi naisnäyttelijäksi. Vuoden 2009 tulotilastoissa hän jätti äskettäin kaikki Hollywoodin naistähdet.

Viime viikolla Emma Watson ilmoitti jättävänsä koulunsa toistaiseksi kesken keskittyäkseen työelämään. Emma sai taannoin The Perks of Being a Wallflower -elokuvan päärooliin, ja sen lisäksi uusien Potter-elokuvien markkinointi vie aikaa. Nyt hän on ehtinyt poseerata myös mallikuvauksissa Pariisissa, jossa Mario Testino kuvasi nuorta kaunotarta Lancomen mainoksiin.

Emma perusteli opintojensa keskeyttämistä verkkosivuillaan julkaisemassaan viestissä.

– Kuten tiedätte, minä rakastan opiskelua enemmän kuin mitään muuta, mutta viime aikoina minulla on ollut vaikeuksia sovittaa se yhteen velvollisuuksieni kanssa. Olen päättänyt ottaa hieman vapaata koulusta saadakseni Harry Potter -työni valmiiksi ja keskittyäkseni näyttelemiseen. Nyt opiskeluni tulee viemään lukukauden tai pari enemmän kuin alunperin ajattelin, Emma Watson kertoi.