Näin seksikkäänä Martina Aitolehti poseeraa levynsä kannessa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realityjulkkis Martina Aitolehti käynnisti aikoinaan musiikkiuransa Salarakkaat-duona yhdessä Marika Fingerroosin kanssa. Nyt vuosien tauon jälkeen hän on palannut levyttämään, ja tällä kertaa soolona. Nyt tulevan levyn kansikuva on julkaistu.

Martinan sooloalbumi julkaistaan 30. maaliskuuta, ja nyt hänet nähdään poseeraamassa tulevan levynsä näyttävässä kansikuvassa värikkäissä tunnelmissa.

Levyn ensimmäisenä singlenä julkaistiin taannoin jo 9 Digits -kappale, joka ei tosin saanut kovinkaan ylistäviä kommentteja osakseen. Levyltä löytyy myös menestystuottaja Jaakko ”JS16” Salovaaran kappale, mutta asian tuntua julki hän kiirehti kertomaan, että kappale päätyi Martinalle ulkomaiden kautta ja hänen tietämättään.

Martina Aitolehti