Tulikuuma australialaiskaunotar ihastutti punaisella matolla – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen näyttelijäkaunotar Teresa Palmer oli aiemmin otsikoissa vietettyään romanttisen viikonlopun näyttelijä Zac Efronin kanssa. Efron nähtiin myös Palmerin seuralaisena hänen uuden Take Me Out Tonight -elokuvansa ensi-iltajuhlissa.

Pari viihtyi koko illan tiiviisti toistensa seurassa ja suuntasi vielä jatkoillekin yhdessä. Voyer-klubilla pari vietti aikaansa vip-pöydässä ja tanssilattialla. Silminnäkijöiden mukaan pari myös suuteli. Tällä kertaa Teresa Palmer on kuitenkin juhlinut yksikseen Pariisissa järjestetyissä I Am Number Four -elokuvan ensi-iltajuhlissa, joihin hän saapui näyttävässä valkoisessa asussa.

25-vuotias australialainen Teresa Palmer on näyttelijäkaunotar, joka on nähty muiden muassa elokuvissa Bedtime Stories ja in The Sorcerer’s Apprentice. Nyt Take Me Out Tonight -elokuvasta odotetaan hänen läpimurtoaan Hollywoodissa. Tänä vuonna Teresa nähdään myös elokuvassa Say Nothing.