Ke$ha mummopöksyissä rannalla

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Amerikkalainen poppari Ke$ha, eli Kesha Sebert, on keikkaillut ahkerasti koko talven. Tik Tok -hitillään maailman viime talvena valloittanut laulaja on kuitenkin pitänyt viime aikoina julkisuudessa hieman matalampaa profiilia.

Poptähti joutui taannoin keskelle noloa skandaalia, kun kuvia tähden riettaasta seksisessiosta levisi julkisuuteen. Nyt poppari on kuvattu leppoisissa lomatunnelmissa rannalla. Tähti ikuistettiin eilen mustissa bikineissään Australian Adelaidessa.

Selvästi aikaisempaa tuhdimmassa kunnossa ollut poppari oli pukeutunut niin niukkaan bikinien yläosaan, että ne eivät olleet pysyä tähden päällä. Pienen yläosan vastapainoksi popparin yllä nähtiin jättimäiset mummopöksyt. Räväköistä mielipiteistään ja asuistaan tunnettu Ke$ha toimii nykyisin myös seksivalistajana faneilleen. Poppari jakaa nimittäin keikoillaan yleisölle omalla kuvallaan varustettuja kondomeja.