Hayden Panettiere paljastavissa sukkahousuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hayden Panettiere seurustelee nykyisin ukrainalaisen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkon kanssa. Taannoin Hayden oli otsikoissa kohutun raiskaaja-murhaajan -elokuvaroolinsa merkeissä.

Scream 4 -elokuvaa taannoin kuvannut Hayden ikuistettiin äskettäin nauttimassa auringosta turkooseihin bikineihin pukeutuneena yhdessä jättiläiskokoinen miehensä kanssa. Nyt kaunotar on poseerannut kameroille julkkisgaalassa, mutta samalla hänen stay up -sukkahousunsa ja minimekkonsa paljastivat hieman liikaa paljasta pintaa. Kaikeksi onneksi mitään intiimiä ei päässyt näkymään.

Taannoin Hayden vihjasi jättävänsä kameroiden edessä näyttelemisen kokeillakseen teattereiden lavoja.

– Juuri nyt keskityn pääasiassa elokuviin. Haluan kuitenkin pysyä avoimena kaikelle tähän teollisuuteen liittyvään. Juuri nyt minulla on eräs näytelmä, jonka roolista olen kiinnostunut, mutta eihän sitä koskaan tiedä, Hayden Panettiere kertoi Access Hollywoodille.