Hurts myynyt Suomessa kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa kahdesti vierailleen ja lähes hurmiota keikoillaan aiheuttaneen brittibändi Hurtsin viime syyskuussa julkaistu Happiness-albumi on myynyt kultaa Suomessa. Debyyttialbumi nousi julkaisuviikolla Suomen albumilistan sijalle kolme ja on ollut pitkään iTunesin myydyimpien albumien joukossa.

Viimeksi tammikuussa loppuunmyydyllä Circus-klubilla konsertoinut yhtye on ollut tuttu nimi Suomen listoilla jo vuoden ajan. Viime kesänä listoille nousseen Better Than Love -singlen jälkeen yhtye nousi listoille Wonderful Life ja Stay -singleillä. Stara tapasi yhtyeen viimeksi helmikuussa, ja videohaastattelun voi katsoa StaraTV:stä: Osa 1, osa 2 ja osa 3.

Hurts on debyyttialbuminsa julkaisun jälkeen saanut useita palkintoja, joista viimeisimpänä NME-lehden gaalassa Vuoden parhaan tulokkaan -palkinnon. Yhtyeen Happiness-albumi on Suomen lisäksi myynyt kultaan oikeuttavan määrän myös esimerkiksi Briteissä sekä platinaa Saksassa. Kolmatta kertaa Suomeen tänä kesänä saapuva yhtye pääsee todistamaan ensimmäistä yötöntä yötään konsertoidessaan heinäkuussa Ruisrockissa.