Lauri Tähkän viulisti: ”Aion palata alkuperäiseen työhön”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista viihdemaailmaa ja kymmeniätuhansia fon tällä viikolla uutinen Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeen yllättävästä hajoamisesta. Tänään bändin viulisti Johanna Koivu oli vieraana Korkojen kera -ohjelmassa, jossa hän kertoi tunnelmiaan tapahtuneesta.

– Kyllähän se pysäytti tietysti. Sydäntä riipaisee, mutta samalla pitää olla kauhean onnellinen niistä kymnenestä vuodesta mitä meillä on ollut. Jään kaipaamaan esiintymisen valtavaa endorfiinipaukkua, Johanna Koivu kertoi Korkojen kera -ohjelmassa.

Bändin muiden jäsenten tavoin myös viulisti sai tietää yhtyeensä hajoamisesta vasta sähköpostitse.

– Kyllä se oli tää kuuluisa sähköposti viime torstaina. Se on ollut itsetutkiskelun paikka. Niin se vaan on, että yksi aikakausi loppuu ja toinen alkaa. Lauri teki sen päätöksen että ilmoitti siitä sähköpostilla. Ehkä se oli hänellekin niin vaikea asia, että siitä ei voinut muuten ilmoittaa, Koivu lisäsi.

Haastattelussa Koivu kertoi aikovansa palata niin sanottuun oikeaan ammattiinsa, jota hän harjoitti ennen bändiuraa. Ensi kesän suunnitelmat näyttelijänä ovat jo valmiina.

– Nyt aion palata alkuperäiseen työhön, jota mun piti tehdä, kun Lauri Tähkän pojat saivat houkuteltua mut mukaan bändiin. Ensi kesänä Valkeakosken kesäteatterissa nähdään Kuin helminauhaa -musiikkinäytelmä.