Uusi kuvavuoto – Britney Spears alastomana suihkussa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears julkaisi äskettäin uuden singlen tulevalta albumiltaan. Till The World Ends on saanut faneilta varauksettoman suosion. Singlen kannessa supertähti keikistelee pienenpienessä minihameessa ja villatakissa.

Viime viikolla Britney Spears nähtiin OUT-lehden rohkeassa kuvaussessiossa, jonka tuloksissa poptähti poseeraa peppu paljaana lattialla toinen jalka pystyssä. Nyt hän poseeraa tuoreimpien väitteiden mukaan myös alastomana, kun verkkoon levisi pari päivää sitten kaksi kuvaa, joissa neitokainen nähdään alastomana suihkussa. Kuvat löytyvät parhaillaan useilta verkkosivustoilta.

Kuvan naisen kasvot eivät näy kuvissa kokonaan, mutta kyseessä väitetään olevan Britney Spears. Parhaillaan viihdelehdissä odotetaan poptähden taustavoimien joko vahvistavan tai kiistävän kuvien aitouden. Viime aikoina useimmat vastaavista kuvavuodoista ovat osoittautuneet kuitenkin aidoiksi, kun hakkerit ovat saaneet varastettua julkkistähtien sähköpostitileiltä yksityisiä nakukuvia. Esimerkiksi Vanessa Hudgens nähdään todella rohkeissa nakukuvissa, jotka hän itse myös vahvisti aidoiksi.

Spearsin tuleva Femme Fatale -albumi saapuu kauppoihin 22. maaliskuuta. Uuden levyn taustavoimissa tuotantopuolella ovat toimineet tuttuun tapaan popin kultasormet Max Martin ja Dr. Luke, joista jälkimmäinen julkaisi äskettäin verkossa myös uuden maistaisen Seal It With A Kiss -nimisestä kappaleesta.