Elefantinpoikaset peuhasivat kahluualtaassa

Nettivideot · Stara.fi

Viime päivinä eläinuutisointia ovat ympäri maailmaa hallinneet lähinnä Japanin katastrofista pelastuneet koirat ja muut lemmikit. Nyt on kuitenkin aika ottaa pieni katsaus Yhdysvaltoihin ja siellä Houstonin eläintarhaan. Tällä kertaa Houstonissa ei ole ollut ongelmia.

Pari viikkoa sitten julkaistulla verkkovideolla nähdään nimittäin kuinka eläintarhan kaksi hellyttävää elefantinpoikasta, Baylor ja Tupelo, viilentyivät viime kesänä eläintenhoitajien avustuksella. Näille noin 300 ja 500 kiloa painaville pienokaisille oli hoidettu oma puhallettava kahluuallas, jota parivaljakko näytti nauttivan täysin siemauksin.

Eläintarhan mukaan normaalit pienet lastenaltaat eivät kestä viittä minuuttia pidempään, mutta uusi hieman suurempi allas on kestävämpi ja siihen mahtuvat molemmat elefantit. Tämäkin allas tosin rikkoutui viiden käyttökerran jälkeen, mutta altaassa peuhaaminen on elefanteille niin mukavaa, että altaan hinta on pieni raha siitä ilosta. Tämä ilo välittyy nyt myös videon välityksellä.