Rebecca Black on valtava nettisensaatio

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

13-vuotias teinityttö Rebecca Black on noussut yllättäen suureen suosioon, kun hänen taannoin julkaisemansa Friday-niminen kappale on saavuttanut YouTubessa valtavan suosion. Kappale ehdittiin jo nimittäin ”maailman huonoimmaksi biisiksi”, mutta se ei ole faneja vähentänyt.

Friday-kappaletta on kommentoitu myös ”naurettavan huonoksi”, mutta kritiikistä huolimatta kappale on varsin tarttuva. Sen osoittavat myös katsojamäärät, sillä musiikkivideo on katsottu maailman suosituimmassa videopalvelussa reilussa kuukaudessa jo peräti 26 miljoonaa kertaa ja määrä kasvaa nopeasti. Näin ollen on perusteltua puhua todellisesta nettisensaatiosta. Suosio on näkynyt samalla myös hittilistoilla ympäri maailmaa.

Teinitytön huippusuosio näkyy myös Twitterissä, jossa hänestä on viime päivinä puhuttu ajoittain jopa enemmän kuin Japanin tsunamista ja maanjäristyksestä. Neitokainen itse on kertonut Twitter-blogissaan olevansa hämmentynyt saamastaan suosiosta. Kappaleen kirjoitti hollywoodilainen yhtiö Ark Music Factory, joka antaa rikkaille perheille mahdollisuuden tehdä lapsistaan poptähtiä. Blackin perhe maksoi kappaleesta 1.500 dollaria.