Jessica Sutta käänsi katseet bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Pussycat Dolls -tanssiryhmästä tunnetuksi tullut laulaja Jessica Sutta on ollut viime aikoina vähän julkisuudessa. Sittemmin ryhmästä jo eronnut popkaunotar on nyt osunut paparazzien tähtäimiin rannalla.

28-vuotias Jessica Sutta on kuvien perustella edelleen todellinen kurvikaunotar, joten ei ole ihme, että miehet innoistuivat neitokaisen näkemisestä. Parhaillaan soololevyään työstävä Jessica päätti ottaa vapaapäivän studiosta nauttiakseen rantaelämästä bikineissä kotikaupungissaan Miamissa.

Jessica Sutta jätti yhtyeen jo viime vuoden tammikuussa, mutta viime syksynä kaunottarella oli sutinaa laulaja James Bluntin kanssa. Jessica ja James nautiskelivat yhdessä drinkkejä Bluntin keikan jälkeen baarissa ja parin kommunikointi muuttui sivullisten mielestä pian varsin kiihkeäksi. He suutelivat ja lähtivät illan päätteeksi yhdessä pois baarista.