Sensuroitu Jackass-temppu julki: Britney Spears yltä päältä ulosteessa – katso

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears oli alunperin mukana Jackass 3 -elokuvassa, mutta hänen osuutensa leikattiin elokuvasta ajanpuutteen vuoksi. Kyseessä oli kaiken lisäksi uusintaversio aiemminkin sarjassa nähdystä vessatempusta, jossa uhri pannaan bajamajaan ja se singotaan benji-köysillä taivaalle.

– Hei olen Britney Spears, ja tämä on Poo Cocktail Supreme, supertähti esitteli temppunsa.

Jackass-miehet oksentavat maassa samaan aikaan kun laulaja kieppuu ulosteilla täytetyssä kopissaan taivaalla. Tapauksen paljasti Jackass-tähti Johnny Knoxwille Jimmy Kimmelin haastattelussa. Samalla ohjelmassa esitettiin ensimmäisen kerran myös leffasta leikattu hurja kohtaus, jossa Britney Spears on kirjaimellisesti pas*amaisessa tilanteessa.

Takaisin maahan päästyään raivostunut Britney Spears lähtee ajamaan takaa pakenevia Jackass-miehiä. Vessan todellisesta sisällöstä ei luonnollisestikaan ole täyttä varmuutta.