Candice Swanepoel kuihtuu silmissä

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Yksi tämän hetken kuumimpiin huippumalleihin lukeutuva Candice Swanepoel on nykyisin tuttu näky viihdelehtien sivuilla. Raketin lailla mallimaailman huipulle noussut Candice poseeraa nykyisin tuoreen Victoria’s Secret -uimapukumalliston mainoskasvona.

22-vuotias bikinimalli on tunnettu hoikasta vartalostaan, mutta nyt hän on järkyttänyt entistäkin laihemmalla olemuksellaan. Ammattinsakin puolesta timmissä kunnossa oleva Swanepoel näyttää tuoreissa hänestä otetuissa kuvissa suorastaan epätodellisen laihalta.

Victoria’s Secret -malliston mainostilaisuudessa pienissä bikineissä poseeranneen Candicen vyötärö ja jalat näyttävät uusimmissa kuvissa kaventuneen olemattomiin. Swanepoelin kanssa kameroille poseeranneet mallit Alessandra Ambrosio ja Adriana Lima näyttivät langanlaihista olemuksistaan huolimatta kuvissa todellisuutta isokokoisimmilta luurankomaisen kollegansa rinnalla.

Candice Swanepoel päätyi malliksi 15-vuotiaana kirpputorilta. Eteläafrikkalaissyntyisen kaunottaren ura lähti nopeasti nousuun, sillä pian hän jo koristi esimerkiksi Kreikan Vogue-lehden kantta. Sittemmin Swanepoel on poreerannut Niken mainoksissa ja esitellyt catwalkilla Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.