Petettyjen naisten kosto oli raju – seksikuvat olivat liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uudessa-seelannissa on uutisoitu tapauksesta, jossa kaksi sikäläistä naista sai yllätyksekseen huomata olevansa samaan aikaan seurustelusuhteessa saman miehen kanssa. Asian selvittyä naiset yhdistivät voimansa ja kostivat miehelle yksissä tuumin.

Naiset menivät miehen asuntoon hakemaan omaisuuttaan, kun he ryhtyivät yllättäen riehumaan asunnossa ja aiheuttamaan siellä tuhoa. Kyse ei ollut kuitenkaan silmittömästä rikkomisesta, sillä naiset käyttivät myös hieman mielikuvitusta. He nimittäin kaatoivat vaahterasiirappia miehen sänkyyn, grillasivat hänen kenkänsä mikroaaltouunissa ja uhkasivat lisäksi julkaista miehen lähettämät seksikuvat, New Zealand Herald uutisoi.

Naiset menivät kuitenkin ahneuksissaan hieman liian pitkälle, sillä he ryhtyivät kiristämään mieheltä rahaa. He uhkasivat lähettää kuvia miehen sukupuolielimestä tämän työpaikalle ja tyttären työpaikalle ellei mies maksaisi heille tuhansia euroja. Lopulta mies meni tästä syystä poliisin puheille. Naiset on nyt tuomittu oikeudessa korvauksiin ja 350 tunnin yhdyskuntapalveluun. Tuomio oli lievä, sillä kiristyksen maksimituomio on 14 vuotta vankilassa.