Alastomat naiset piirittivät James Francon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä James Franco nähdään parhaillaan Suomessakin valkokankailla uuden 127 Hours -elokuvan päätähtenä. Seuraavaksi mies nähdään valkokankaalla jengielokuvassa. Nyt hänet nähdään erikoisessa kuvassa verkossa.

Kuvassa James Franco on joutunut täysin alastomien naisten ympäröimäksi, kun naiset saapuivat joukolla häiriköimään näyttelijää. Katso kuva tästä. Otos on mahdollisesti peräisin Francon uuden jengielokuvan kuvauksista.

Taannoin Francon seksuaalinen suuntautuminen kyseenalaistettiin. Lehdissä myös naistenvaatteissa poseerannut James Franco on näytellyt valkokankaalla useaan kertaan homoseksuaalia, mutta hänen epäillään olevan sellainen myös tosielämässä. Suoraa vastausta ei ole kuitenkaan vieläkään saatu.

– Siitä puhutaan paljon blogeissa, ja aina kovin mustavalkoisesti. Niissä yritetään yksinkertaistaa kaikki. ”Oletko homo vai hetero?”, ”Tämä on kolmas homoelokuvasi, tule jo kaapista!” Kaikissa tapauksissa kiinnostuksesi kohde määrittelee seksuaalisuutesi, James Franco kertoi Entertainment Weekly -julkaisulle.

127 Hours -elokuvassa James Francon roolihahmo joutuu onnettomuuteen keskellä autiomaata ja joutuu amputoimaan kätensä pelastuakseen. Äskettäin Franco kertoi People-lehdelle jo pelkän lavastuksen tehneen pahaa. Samalla hän paljasti voivansa pahoin nähdessään omaa vertaan esimerkiksi lääkärissä.