Finnit kukkivat Emma Watsonin kasvoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvissa naispääosaa kymmenen vuoden ajan näytellyt Emma Watson nousi menestyselokuvien myötä maailman eniten tienaavaksi naisnäyttelijäksi. Vuoden 2009 tulotilastoissa hän jätti äskettäin kaikki Hollywoodin naistähdet.

Emma Watson jätti opiskelut tauolle keskittyäkseen The Perks of Being a Wallflower -elokuvan päärooliin ja uusien Potter-elokuvien markkinointiin. Parhaillaan näyttelijäkaunotar poseeraa myös muiden muassa meikkiyhtiö Lancomen mainoksissa, mutta nyt hänestä on julkaistu vähemmän mairitteleva kuva.

Tuoreessa kuvassa Emma nähdään kärsimässä monien ikäistensä tavoin huonosta ihosta, sillä kuvassa hänen kasvoillaan on sankka joukko finnejä ja muita epäpuhtauksia. Kuva osoittaa, että mallikuvissa upeatkin kaunottaret ovat kulissien takana aivan tavallisia ihmisiä, joilla on tavalliset ongelmat.