Justin Bieber yllätti housut puolitangossa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Teinitähti Justin Bieber ratsastaa edelleen suosionsa huipulla. Tämän hetken kuumimpiin teinipoppareihin lukeutuva Bieber vierailee parhaillaan Espanjassa My World -kiertueensa tiimoilta. Popparin on määrä esiintyä Espanjassa kahden konsertin verran.

Eilen 17-vuotias Bieber kuvattiin Madridissa, jossa hän piipahti paikalliseen McDonald’s -ravintolaan. Popparille meinasi kuitenkin käydä nolosti, sillä hänen housunsa olivat tippua. Farkkuihin ja punaiseen collegepaitaan pukeutuneen tähden katu-uskottavuus oli koetuksella, kun hänen housunsa valahtivat hieman liian alas keskellä katua. Bieberin valahtaneiden housujen alta paljastui siniset boxerit.

Justin Bieberin fanit pääsevät pian Suomessakin ihailemaan idoliaan, tosin vain valkokankaalla. Justin Bieber: Never Say Never -dokumentti saa ensi-iltansa Suomen elokuvateattereissa perjantaina.

Uusimmat