Vaimo kieltäytyy seksistä – kunnes mies suostuu lahjoittamaan rahaa

Ohhoh! · Stara.fi

Äskettäin kerroimme kuinka kiinalainen mies suostui harrastamaan vaimonsa kanssa seksiä vain silloin kun vaimo maksoi siitä. Nyt Yhdysvalloissa on tullut julki hieman samankaltainen tapaus, jossa vaimo kieltäytyi seksistä kunnes hänen miehensä suostui lahjoittamaan rahaa hyväntekeväisyyteen.

Kyseessä oli liikemies, joka ei halunnut lahjoittaa rahaa. Vaimo oli kuitenkin toista mieltä ja päätti ryhtyä selibaattiin siihen saakka kunnes mies suostuu lahjoitukseen. Nyt liikemies on ilmoittanut etsivänsä kohdetta 5.000 dollarin rahalahjoitukselle, jossa hän saisi aviollisen elämänsä taas kuntoon. West Palm Beachillä asuva rahamies kertoo asiasta avoimesti.

– Olen hyvin toimeentuleva mies ja onnellinen elämääni. Olen tehnyt väsymättä töitä päästäkseni siihen missä olen nyt. Olen ollut kahdeksan vuotta naimisissa naisen kanssa, jonka sydän on kultaa. Hän on kuitenkin sanellut minulle ehdot. Minun täytyy olla avokätisempi tai en saa enää seksiä. Siksi annan pois 5.000 dollaria jollekin sitä tarvitsevalle, nimettömänä pysyttelevä liikemies kirjoittaa ilmoituksessaan DealFool.com -verkkosivulla.