Britney Spears vakavissa ongelmissa – jättikiertue vaakalaudalla

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Takaisin musiikkimaailman huipulle pyrkivä Britney Spears julkaisi taannoin uuden Femme Fatale -albuminsa. Viime vuosien päihdeongelmistaan toipuneen popparin on määrä lähteä kiertueelle tulevana kesänä uuden levynsä siivittämänä.

Nyt popparin on kuitenkin kerrottu tulleen toisiin ajatuksiin uuden kiertueensa aloituksen suhteen. Spearsin kerrotaan haluavan lykätä kiertueensa aloitusta myöhemmäksi, sillä laulaja ei mielestään ole ehtinyt valmistautua kunnolla tulevia konserttejaan varten.

– Hän on perfektionisti ja hän haluaa kaiken olevan parempaa kuin koskaan ennen. Britney kilpailee toisten suurten naistähtien, kuten Rihannan ja Lady Gagan kanssa, joten hän haluaa nostaa oman shownsa tasoa, The Sun -julkaisun lähde kertoo.

Taannoin uutisoitiin, että latinotähti Enrique Iglesias olisi mukana Spearsin kiertueella, mutta uutinen kumottiin miltei saman tien. Jokunen aika sitten myös Britneyn henkilökunnalle laadittu salainen sopimuspaperi vuoti julkisuuteen. TMZ-julkaisun haltuunsa saamasta kopiosta kävi muiden muassa ilmi, että Spears tulee pitää kaukana alkoholista, huumeista ja muista päihteistä koko kiertueensa ajan.