Innokas norsu antoi miehelle intiimihierontaa

Nettivideot · Stara.fi

Thaimaassa ja muualla Aasian maissa turisteille tarjotaan runsaasti viihdykettä, johon liittyy tavalla tai toisella kaltoin kohdeltuja eläimiä. Koh Samuin apinasirkus on ollut viime aikoina kritiikin kohteena, sillä turistit taputtavat kaltoin kohdeltujen ja nälkään näännytettyjen apinoiden esityksille. Sama tilanne on turistien poseerauksia varten huumattujen tiikereiden ja apinoiden kanssa.

Nyt verkossa hauskuttaa Aasian lomakohteessa ikuistettu norsuvideo, jossa norsunpoikanen esittelee taitojaan intiimihieronnassa. Kotivideolla nähdään kuinka turisti makaa maassa pyyhe lanteillaan. Tämän jälkeen norsunpoikanen hieroo hänen lanteidensa aluetta sekä kärsällään että jaloillaan.

Britanniassa on viime viikkoina seurattu Anne-sirkusnorsun karua kohtaloa, sillä 50 vuoden ajan vankeudessa kahleissa elänyttä norsua pahoinpideltiin vuosien ajan. Viime viikolla se pääsi kuitenkin kohun ansiosta muuttamaan sirkuksesta safaripuiston vapauteen. Norsun pelastumisesta saadaan kiittää paikallisia eläinaktivisteja, jotka tallensivat piilokameralla norsun karmean kohtelun sirkuksessa.