Kate Uptonin bikinipeppu kerää kehuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias bikinimalli Kate Upton nousi huippumalliksi kirjaimellisesti yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet tämän vuoden uimapukunumeronsa malliksi. Sittemmin Kate Upton on poseerannut lukuisia kertoja mallikuvissa ja mainoksissa.

Kate Uptonia pidetään piristävänä poikkeuksena mallialalla, koska hän ei ole tikkulaiha kuten monet kollegansa. Hänet on nähty vähissä vaatteissa ja bikineissä sekä julkaissut itse kuvaan Twitter-blogissaan. Tällä kertaa hän keikistelee kuitenkin ihan virallisissa mallikuvissa esitellessään bikineitä, alusvaatteita ja oloasuja. Useissa kuvissa hänen takamuksensa näyttää olevan pääosassa.

18-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.