Karina Smirnoffin Playboy-kansi julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -realitysarjan amerikkalaisesta versiosta tunnetuksi tullut ammattitanssija Karina Smirnoff poseeraa pian Playboy-lehden alastonkuvissa. Parhailaan hän kisaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman amerikkalaisversiossa Karate Kid -tähti Ralph Macchion kanssa.

Viime viikolla Playboy-moguli Hugh Hefner paljasti, että Karina on kiinnitetty poseeraamaan alastonkuviin lehden sivuille. Nyt tuon numeron kansikuva on julkistettu, ja siinä Karina Smirnoff poseeraa hyvin paljastavasti, mutta intiimit ruumiinosat kuitenkin vielä hädin tuskin peitossa. Lisää kuvia löytyy tästä.

Karina Smirnoff

32-vuotias Karina Smirnoff on ukrainalaissyntyinen ammattitanssija ja julkkistähti. Hän on voittanut urallaan jo viisi kertaa Yhdysvaltojen tanssimestaruuden sekä lukisia muita kilpailuja Yhdysvalloissa, Britanniassa, Saksassa ja Aasiassa. Hän muutti Ukrainasta Yhdysvaltoihin vuonna 1992. Karina kihlautui lokakuussa 2010 baseball-tähti Brad Pennyn kanssa.