Kate Upton yllätti katsojat urheiluottelussa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

18-vuotias bikinimalli Kate Upton nousi huippumalliksi kirjaimellisesti yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet tämän vuoden uimapukunumeronsa malliksi. Sittemmin Kate Upton on poseerannut lukuisia kertoja mallikuvissa ja mainoksissa.

Kate Uptonia pidetään piristävänä poikkeuksena mallialalla, koska hän ei ole tikkulaiha kuten monet kollegansa. Mallikuvien lisäksi hän on itse julkaissut kuviaan verkossa. Nyt hänet nähdään niin ikään vapaalla, kun uskomaton nuori mallikaunotar näytti kuinka hän pitää hauskaa urheiluottelun katsomossa. Hänen huimat Dougie-tanssikuvionsa taisivat vielä monilta huomion itse ottelulta.

18-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.