Lady Gaga nakuilee pianon päällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu poptähti Lady Gaga oli aiemmin tällä viikolla otsikoissa, kun hän kompuroi Houstonin konsertissaan. Poptähti tanssi niin villisti pianon päällä, että lopulta hän putosi tuolin petettyä rajusti selälleen maahan. Uhkaavasta tilanteesta selvittiin kuitenkin säikähdyksellä.

Nyt Lady Gaga on palannut pianon päälle, ja tällä kertaa lähes alastomana. Kuva on maineikkaan muotikuvaaja Terry Richardsonin käsialaa ja se julkaistaan Harper’s Bazaar -lehden seuraavassa numerossa. Nyt kuva on kuitenkin jo päätynyt verkkoon.

Viime kuussa Lady Gaga järjesti Japanin katastrofin takia keräyksen, johon hän suunnitteli taustavoimiensa kanssa rannenauhan. Sen myynnillä kerättiin japanilaisille lähes kaksi miljoonaa dollaria. Nauhassa lukee englanniksi ja japaniksi ”Rukoilemme Japanin puolesta.” Yksi rannenauha maksaa viisi dollaria ja tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Japaniin.