Pariskunta avioitui kirkossa alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet pariskunnat toivovat, että heidän häänsä eroavat valtavirrasta tavalla tai toisella. Nyt eräs itävaltalainen nuori pari on päättänyt erottua joukosta astelemalla alttarille alastomana. Vihkiminen hoidettiin tosin kirkon sijaan maistraatissa.

31-vuotias Rene ja 26-vuotias Melanie Schachner keksivät ajatuksen, jollaista harva on tähän mennessä kokeillut ja jonka häävieraat tuskin unohtavat. Feldkirchenissä asu pari riisui seremoniaa varten vaatteensa, mutta he antoivat kuitenkin häävieraiden pitää vaatteet yllään.

Pariskunnan perheen ja ystävien ilmeet olivat taatusti näkemisen arvoisia parin saapuessa tilaisuuteen. Sulhanen oli täysin alastomana, mutta morsiamella oli päässään perinteinen huntu ja hänen intiimeintä ruumiinosaansa peitti lisäksi ihonvärinen kangas. Katso kuvat tästä.