Irina Shayk tekee hyvää alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kuumimpiin uimapukumalleihin lukeutuva Irina Shayk on ollut kovassa nousussa niin uransa kuin myös julkisuudenkin suhteen. Venäläissyntyinen mallikaunotar seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa tänä vuonna poseerannut Irina on nyt valjastanut näyttävän ulkomuotonsa hyvän asian puolesta. Hän poseeraa nimittäin täysin alastomana Marc Jacobsin Protect the Skin You’re In -nimisessä ihosyöpäkampanjassa. Kuvan on ikuistanut valokuvaa Brian Bowen Smith.

24-vuotias Irina Shayk on poseerannut muutaman vuoden kestäneellä urallaan jo useiden lehtien kansissa. Kaunotar on lisäksi nähty muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irina poseerasi ensimmäisen kerran Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Tänä vuonna hän sai kunnian toimia lehden kansikuvatyttönä.