Nyt se on varmaa – X Factor menetti suosikkitähtensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kuukausina realitytuomarina tunnetuksi tullut Simon Cowell on yrittänyt saada kasaan luomansa X Factor -kilpailun amerikkalaista versiota, ja projekti onkin jo varsin pitkällä. Samalla hän joutuu kuitenkin jättämään pestinsä ohjelman brittiversiossa.

Simon Cowell vihjasi jo aiemmin, että hän joutuu jättämään hyvästit brittiversiolle, mutta nyt asiasta on saatu myös virallinen vahvistus. BBC uutisoi tänään, että ohjelmaa Britanniassa esittävä ITV-kanava on vahvistanut tiedon.

Kanavan mukaan suosikkitähden poistuminen sopii sille, ja Cowellille etsitään keinoja olla jatkossa jollain muulla tavalla mukana ohjelmassa. Samalla kanava kertoi, että ohjelman kulisseissa formaatin luonut tähti vaikuttaa vahvasti myös jatkossa. Cowellin seuraajaa etsitään parhaillaan, eikä asiassa ole vielä tehty päätöksiä. Cheryl Cole tulee todennäköisesti myös siirtymään jenkkiversion pariin. Brittiversion alkaa taas elokuussa, ja amerikkalaisversion ensimmäinen tuotantokausi alkaa syyskuussa.

Uusimmat