Siperia opettaa: Tästä syystä Charlie Sheen menetti lapsensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miehen puolikkaat -hittisarjasta taannoin potkut saanut näyttelijä Charlie Sheen on ollut viime kuukausina tukalassa tilanteessa työelämänsä lisäksi myös henkilökohtaisessa elämässään. Pari päivää sitten hän menetti huoltajuuden kahteen lapseensa.

Nyt TMZ on saanut selville millä perusteilla tuomari Hank Goldberg päätti evätä näyttelijältä tämän huoltajuuden. Syynä oli nimittäin se, että Sheen retosteli taannoin käyttäneensä suuria määriä kokaiinia ja olevansa siitä ainoastaan ylpeä. Hän totesi lisäksi, että ei kadu lainkaan huumehuuruisia juhliaan.

Charlie Sheen on laukonut typeryyksiä toisensa perään jo kuukausien ajan, mutta tuolloin hänen olisi kannattanut olla hiljaa. Oikeuden istunto käytiin suljetuin ovin, sillä se oli tuomarin mielestä lasten kannalta parasta. Myös lasten äiti Brooke Mueller on käyttänyt kokaiinia ja on edelleen huumeriippuvainen. Hän käy parhaillaan vieroituksessa päästäkseen eroon huumeriippuvuudestaan. Vieroitushoidon ajan Muellerin äiti pitää huolta lapsista.