Uutisankkurin nolo lipsahdus: ”Luonnollisen kokoinen neitsyt” – katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutislähetyksissä on aivan viime päivinä nähty muutamia hauskoja lipsahduksia ja mokia, ja lista on jälleen kasvanut yhdellä. Tällä kertaa kyse oli australialaisen televisiokanavan Sunrise-aamuohjelmasta, jossa käsiteltiin ihmisen kokoista Barbie-nukkea.

Aamuohjelman uutistenlukija Natalie Barr sekosi hieman sanoissaan ja ilmoitti juonnossaan, että seuraavaksi nähdään kuinka eräs nainen on valmistanut ihmisen kokoisen Barbien. Version-sanan sijaan hän sanoi kuitenkin virgin, joka tarkoittaa neitsyttä.

Uutistenlukijan kollegat Melissa Doyle ja David Koch purskahtivat välittömästi nauruun, eikä uutistenlukija itsekään kyennyt pidättelemään nauruaan. Pian hän naureskeli vielä, että kyseessä oli freudilainen lipsahdus. Lähetyksestä ei kuitenkaan ollut tulla mokan jälkeen enää kovinkaan vakavaa.