Playboyssa rintansa paljastanut muslimikaunotar suututti fanaatikot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muslimimaissa ei tunnetusti siedetä naisen paljasta pintaa, ja viime aikoina monista maista onkin raportoitu kuinka pornografian hallussapito ja katseleminen on vienyt miehiä jopa vankilaan. Kerroimme viime viikolla kuinka Playboy-lehti esitteli ensimmäisen muslimimallinsa.

25-vuotias turkin-saksalainen Sila Sahin on ensimmäinen musliminainen, joka on koskaan poseerannut maailman tunnetuimman miestenlehden sivuilla. Berliinissä nykyisin asuva Sahin sai maksaa poseerauksistaan kovan hinnan, sillä perhe hylkäsi hänet kokonaan eikä halua pitää enää mitään yhteyttä. Sila Sahin itse totesi, että hän on viimeinkin vapaa lapsuutensa tiukoista rajoituksista ja kehotti muitakin musliminaisia kapinoimaan määräyksiä vastaan.

Tuoreimpien tietojen mukaan muslimikaunottaren nakuilu on aiheuttanut raivoa islamistien keskuudessa. Saksan tiedustelupalvelu BND vahvisti The Sun -lehdelle, että sen seuraamilla islamistisilla verkkosivuilla Sahiniin on kohdistunut huolestuttavia uhkailuja. Hänen kerrotaan aiheuttavan häpeää kaikille musliminaisille ja olevan prostituoitu riisuttuaan rahasta.

sila sahin