Portsarit tappoivat miehen technoklubilla

Ohhoh! · Stara.fi

Maanantaina Saksassa sattui karmaiseva tapaus, jossa 31-vuotias brittituristi menehtyi. Mies oli juhlimassa Frankurtissa sijaitsevalla U60311-klubilla, kun hän sai yllättäen kimppuunsa useita järjestysmiehiä. Viisi portsaria pahoinpiteli miehen rajusti lyöden häntä ainakin nyrkkeilyhanskoilla, jotka oli täytetty kivillä ja hiekalla.

Mies sai kuolemaan johtavia vammoja muiden muassa niskaansa ja päähänsä. Brittimies kiidätettiin sairaalaan, mutta yrityksistä huolimatta hän menehtyi vammoihinsa. Pahoinpitelyä edelsi Telegraph-lehden mukaan jonkinlainen riita. Kaikki viisi järjestysmiestä on nyt pidätetty ja he tulevat saamaan syytteet kuolemantuottamuksesta. Yksi järjestysmiehistä oli 35-vuotias nyrkkeilijä.

Viime syksynä Tampereella nähtiin traaginen tapaus, kun mies kuoli Bar Passion -ravintolan järjestysmiehen kovaotteisessa käsittelyssä. Asian oikeuskäsittely alkaa Tampereen käräjäoikeudessa toukokuun lopulla. Poliisi tutki tapausta törkeänä pahoinpitelynä ja kuolemantuottamuksena.