Bon Jovi menetti kitaristinsa toistaiseksi – kiertueelle korvaaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun Bon Jovi -yhtyeen jäsen Richie Sambora on taistellut päihderiippuvuutensa kanssa jo vuosien ajan. Hän oli vuonna 2007 vieroitushoidossa julkkisten suosimalla Cirque Lodge -klinikalle Utahissa. Kerroimme eilen kuinka Sambora on jälleen joutunut hoitoon.

Viime vuosi oli Samboralle ja koko yhtyeelle raskas, sillä bändi teki maailman eniten, 201 miljoonaa dollaria, tuottaneen kiertueen ja sen lisäksi Sambora perusti oman vaatemerkin. Radar Online -julkaisun mukaan 52-vuotias Richie Sambora päätyi samalla jälleen juopottelemaan. Rocktähti on kärsinyt vuosien varrella myös psyykkisistä ongelmista.

Bon Jovin on määrä jatkaa keikkoja jo näinä päivinä ja suunnata Eurooppaan kesällä. Tänään yhtye on vahvistanut, että Richie Sambora ei toistaiseksi ole mukana yhtyeen keikoilla, vaan keskittyy vieroitushoitoonsa. Lopullisesti bändi ei kitaristia menettänyt, mutta hän palaa yhtyeen riveihin vasta kun on kuntoutunut. Siihen voi kulua pitkään.